j Intrebari frecvente


Intrebari Frecvente



Cum cumpar?
Nu te speria nu este deloc greu!
Am incercat sa facem totul cat mai usor pentru ca tu sa te poti plimba prin magazinul nostru fara bataie de cap. Meniul din partea de sus a paginii iti sta la dispozitie pentru ca tu sa vezi cat mai repede produsele de care esti interesat, sau interesata.
Fiecare produs are toate detaliile de care ai nevoie.
Finalizarea comenzii se face fie telefonic la 0765299221, fie direct prin mail la
Canal Teleshopping, urmand ca sa fiti contactat in cel mai scurt timp de unul dintre operatorii nostrii.



Care sunt conditiile de livrare?

Pentru livrare puteti alege Curierul Rapid sau Posta Romana.
-Pentru Posta Romana taxa este de 10 lei.
-Pentru curier rapid costul mediu de expediere este 30lei.
Daca ati ales ca modalitate de livrare curierul rapid, coletul va ajunge la adresa specificata de dumneavoastra a doua zi lucratoare. Orasele disponibile pentru livrarea prin curier rapid sunt acestea.
Daca ati ales ca modalitate de livrare Posta Romana, coletul va ajunge la dumneavoastra in 4-5 zile lucratoare. Veti fi instiintat de existenta coletului printr-un aviz postal, pe care il veti gasi in cutia postala. Cu avizul primit (si cu buletinul), veti merge la oficiul postal de care apartineti pentru ridicarea coletului.


Cum platesc?

Plata pentru produsele pe care le-ati comandat, se va face ramburs, adica cash, la primirea pachetului. Daca ati ales ca modalitate de livrare Posta Romana, atunci plata o veti face la ghiseu, atunci cand va veti duce sa ridicati coletul. Daca ati ales ca modalitate de transport curierul rapid, veti plati agentului care va aduce coletul.



De ce sa cumpar de la Canal Teleshoping?

Site-ul Canal-teleshopping comercializeaza produsele vazute de catre dvs la TV, insa la preturi mult mai mici. Reusim aceasta datorita practicarii unui adaos comercial foarte mic.
De asemenea,pentru a ne demonstra seriozitatea, oferim tuturor produselor comandate de catre dvs Certificat de Garantie precum si manual de utilizare, care se livreaza impreuna cu produsele comandate.


powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes